Tristesa i ansietat durant l’embaràs

Tristesa i ansietat durant l’embaràs

Estàs embarassada i sents tristesa o ansietat pel propi embaràs o per alguna cosa que t'ha passat durant aquest? Et preguntes si aquesta tristesa o ansietat que sents és una experiència emocional normal o podrien ser símptomes d'un trastorn emocional...

L’experiència psicològica de la gestació

L’experiència psicològica de la gestació

Avui vinc amb un tema que m'encanta i que crec que t'interessarà molt: l'EXPERIÈNCIA PSICOLÒGICA DE LA GESTACIÓ. Et vull parlar del concepte d'AMBIVALÈNCIA SALUDABLE, és a dir, els sentiments contradictoris que podem tenir les dones durant l'embaràs i respecte aquest,...

El silenci de la salut mental materna

El silenci de la salut mental materna

La majoria de dones amb tristesa o ansietat durant l’embaràs, el part i el postpart no són detectades, ni diagnosticades ni reben l’ajuda adequada. Com és que la salut mental materna ha estat invisibilitzada i silenciada?

La maternitat com a esforç adaptatiu

La maternitat com a esforç adaptatiu

La maternitat no és una etapa fàcil sinó un període d’elevada exigència en el que es produiran canvis importants a nivell físic, fisiològic, hormonal, psicològic i social als que les mares s’hauran d’adaptar.

Què és la psiquiatria perinatal?

Què és la psiquiatria perinatal?

La psiquiatria perinatal és la disciplina mèdica emergent que s’encarrega d’atendre la salut mental de les dones durant l’etapa perinatal. I que té per objectius la prevenció, la detecció, el diagnòsic i el tractament prematur de les alteracions psíquiques d’aquest periode.

Benvinguda a “Sóc Mare”

Benvinguda a “Sóc Mare”

Benvinguda a “Sóc Mare”!
Sóc l’Estel, mare i metgessa psiquiatra especialitzada en l’etapa perinatal (embaràs, part i postpart) i avui, dia de la dona de 2019, obro aquesta web amb l’objectiu d’ajudar, acompanyar i apoderar les dones durant la maternitat.

APUNTA’T A LA NEWSLETTER DE SÓC MARE I DESCARREGA’T DE FORMA GRATUÏTA L’EBOOK AMB LES TRES ESTRATÈGIES PER VIURE EL TRÀNSIT A LA MATERNITAT APODERADA, TRANQUIL·LA I ACOMPANYADA.