1. TENS UN TRASTORN DEPRESSIU O ANSIÓS PERINATAL?

L’EPDS (Edinburgh Postnatal Depression Scale) és l’eina de cribatge universal per a la detecció dels trastorns emocionals durant l’embaràs i el postpart. No és una eina diagnòstica i mai podrà substituir el diagnòstic clínic d’un especialitsta però sí que ens informa del risc d’estar patint un trastorn depressiu o d’ansietat en aquest periode.  

2. MASTERCLASS “COM CUIDAR-TE A NIVELL EMOCIONAL DURANT LA MATERNITAT”.

L’àudio de 17 minuts de durada on t’explico tres pilars per a cuidar-te a nivell emocional durant l’embaràs i el postpart

Subscriu-te a la newsletter de “Sóc Mare”, prepara’t la teva beguda preferida, posa’t còmoda i parlem sobre la salut emocional materna, sobre com activar el teu sistema de benestar i desactivar el teu sistema d’estrés, sobre l’oxitocina, el part, la lactància, el pell amb pell i la tribu.

 

Marketing por

3. ASSESSORAMENT PUNTUAL.

L’entrevista individual i online (per Skype) de 60 minuts en la que podràs resoldre els dubtes que tinguis respecte el teu estat emocional, el vincle amb el teu nadó, com cuidar-te en aquesta etapa i si la medicació que prens durant l’embaràs o la lactància materna és la més adequada per a tu i el teu nadó.  

4. PROGRAMA “BENESTAR EMOCIONAL MARE-NADÓ”

El programa individual i online en el que treballarem juntes durant tres mesos per que visquis la maternitat de forma més conscient i conectada, facis front a la tristesa i l’ansietat i et vinculis de forma intensa i amorosa amb el teu nadó.