1. APRÈN COM COMENÇAR A CUIDAR LA TEVA SALUT EMOCIONAL I LA DEL TEU NADÓ.

– Si durant l’embaràs, el part o el postpart mai ningú t’ha preguntat com et trobes a nivell emocional ni ningú t’ha explicat com cuidar la teva salut mental en aquesta etapa…

– Vine i escolta el PODCAST GRATUÏT que t’he preparat on t’explico 3 estratègies per començar a gaudir d’una bona salut emocional durant l’etapa perinatal.

2. CONEIX LES 10 MANERES DE CUIDAR-TE A NIVELL EMOCIONAL DURANT LA MATERNITAT.

– Estic escrivint un ebook, que serà un recull de les 10 estratègies que més estan ajudant a mares i nadons a nivell emocional, en base a la meva experiència clínica i a l’evidència científica actual.

– Serà un preciós llibret electrònic il·lustrat per Marina Sanchís, amb més de 40 pàgines plenes de contingut d’alt valor educatiu, 10 recomanacions per cuidar la teva salut emocional durant l’etapa perinatal i més de 30 propostes pràctiques que podràs anar incorporant, al teu ritme, a la teva rutina habitual.

– Així, la incorporació conscient d’aquestes pràctiques en la teva vida no només beneficiarà el teu benestar emocional a curt plaç  si no que també tindrà un impacte en la teva salut i la del teu nadó a mig i llarç plaç.

3. EDUCA’T EN SALUT EMOCIONAL MATERNA.

Estic creant un CURS ONLINE de preparació emocional a la maternitat on aprendràs:

– les emocions normals de l’embaràs, el part i el postpart,

– com fer front a la tristesa i l’ansietat,

– i com vincular-te de forma amorosa amb el teu nadó per a crear una base segura que afavorirà el seu desenvolpament i durarà tota la vida.

 

4. COMENCEM A TREBALLAR JUNTES PER AL TEU BENESTAR EMOCIONAL.

Si sents que:

– la maternitat no és com esperaves,

– et sents trista, deprimida, angoixada o desesperada,

– i busques una professional especialitzada…

Vine, TREBALLEM JUNTES per a recuperar el teu benestar emocional i posem fi a aquest malestar.