HOLA! Em dic estel, sOc mare i metgessa psiquiatra.

 

I la meva missió és ajudar les mares des de l’escolta, la comprensió i l’apoderament.

Abans d’estudiar medicina i de ser mare, sempre havia imaginat l’embaràs i el postpart com una etapa idíl·lica de benestar i felicitat. Després vaig estudiar medicina, em vaig especialitzar en psiquiatria, em vaig formar en perinatal i vaig tenir el Roc, i em vaig adonar que la maternitat no era una etapa tan fàcil com ens l’havien explicat.

Durant aquest temps vaig prendre consciència que moltes mares viuen la maternitat molt diferent a com l’esperaven, amb sentiments de tristesa, angoixa, patiment i desesperança i em vaig adonar que, a més, la majoria ho passen soles, sense ajuda, ja que no gosen explicar el que pensen o senten per por a sentir-se incompreses o, fins i tot, jutjades.

Des de llavors, i durant tots aquests anys que he estat treballant com a psiquiatra (en hospitals generals, centres de salut mental, centres d’assistència primària i unitats de psiquiatria perinatal) he acompanyat, sostingut i apoderat a moltes mares durant aquesta etapa, descobrint en aquesta petita disciplina la meva veritable vocació.

És per això que ara he decidit crear “Sóc mare”, un espai professional, càlid i femení, des d’on vull transmetre a dones com tu, que senten que la maternitat és difícil o complicada, que no estan soles, que no tenen la culpa, i que no són males mares.

T’acompanyo?

APUNTA’T A LA NEWSLETTER DE SÓC MARE I DESCARREGA’T DE FORMA GRATUÏTA L’EBOOK AMB LES TRES ESTRATÈGIES PER VIURE EL TRÀNSIT A LA MATERNITAT APODERADA, TRANQUIL·LA I ACOMPANYADA.