A la majoria de dones que transiten la maternitat no els expliquen com cuidar la seva salut emocional durant l’embaràs, el part i el postpart. Ni quines conductes poden facilitar l’establiment d’un vincle amorós amb el seu nadó durant aquesta etapa. Ni els donen informació clara sobre si els antidepressius o ansiolítics que prenen són segurs o compatibles amb l’embaràs o la lactància materna.

És per això que m’he decidit a crear el Podcast “Benestar emocional durant l’embaràs, part i postpart”, on aniré pujant de forma setmanal, contingut sobre salut emocional materna d’alt valor educatiu per a tu i el teu nadó, per tal que el teu trànsit a la maternitat sigui més fàcil, més acompanyat i més gaudit. 

Ja tens el primer capítol disponible i el pots escoltar directament aquí o subscriure’t en alguna de les següents plataformes!

Una abraçada! 

 

APUNTA’T A LA NEWSLETTER DE SÓC MARE I DESCARREGA’T DE FORMA GRATUÏTA L’EBOOK AMB LES TRES ESTRATÈGIES PER VIURE EL TRÀNSIT A LA MATERNITAT APODERADA, TRANQUIL·LA I ACOMPANYADA.